A Thousand Years


RINDUUU :'(
Monday, 23 July 2012
hello friends , lame gilaaa kott aku tak hup-date blogg nie , wujud lagi rupa nyaa kau , ingat kan dah tak boleh bukak . 


genap 3 bulan :)
Friday, 30 September 2011
bie , hari niehh dah genap kite couple 3 bulan ken ?? rase macam sekejap jerr . thankss awak sebab tahan dengan perangai saya yang keras kepala , degil , suke melawan cakap bie . tak dengar cakap bie . bie selalu marah-marah sayang . tapi , sayang tahu . tuhh semua untok kebaikan sayang ken ? okayy , tuhh jerr nak cakap dekat awak bie :) 



iloveyou mohd hasif ! :)
sayang awak selama nyerr :D

Labels:



akhirnya . terjadi juga :"[
Wednesday, 21 September 2011
ya allah , bende yang aku takot-takot selama nie akhirnya terjadi jugak . die dah tukar relationship tuhh . sumpah ! aku menangis bile bukak FB nie tadi . sedihh nyerr tuhan jerr lha yang tahu . kecewa nyerr dengan die :( selama nie aku tunggu die . aku berharap die balik kat aku balek . tapi , hampa =.=" . die tetap dengan keputusan die . memang aku mengaku , semua nie berpunca daripada aku . sebab aku main-main kan die and tipu die . tapi , aku sayang die lebih dari segala-galanya . die tak tahu kerr semua tuhh ?? die tak pecaye kan aku kerr ?? kenapa buad aku macam nie ?? kenapa ??  aku tahu aku salah . maaf kan lha aku :'( aku perlu kan kau . aku tak nak menangis macam nie lagi . tolong lahh faridzuan . :"(





aku sayang kau lha bodohh ! =.="
kau tahu tak ?????

Labels:



very-very MISS YOU :"[
Friday, 16 September 2011
herm , aku sedih sangatsangat .
kenapa die buad aku macam tuhh :(
die tak sayang aku lagi kerr ??
die dah lupakan aku kerr ??
setiap hari saya tunggu awak call . mesej .
tapi , takde :(
saya menangis bile teringat kat awak .
tapi , awak penah ingat kat saya ??? =.=
biee =.="
saya rindu awak sangatsangat :"[
i need you in my life .
saya sayang awak lagi :(
'CAPITAL I :"( '   

Labels:



everything is OVER :"[
Friday, 9 September 2011
okayy . aku tahu semua nyerr , antara kite sudah berakhir :"[ kau yang memutus kan nyerr . tapi , takpelah . aku terima . walaupun berat sangat hati nie nak lepas kan kau . -.- apew boleh buad ? kalau orang dah tak nak , tak boleh nak di pakse-pakse . aku faham . aku memang bukan yang terbaekk untok kau . aku berdoa , kau berjumpa dengan yang lebih baekk daripada aku :) yang boleh jage kau , hati dan perasaan kau . yang boleh menyayangi kau sepenuh hati . aku tak mampu nak buad and bagi semua tuhh dekat kau . aku mintak maaf sangatsangat :( aku dah kecewa kan kau and aku dah tipu kau . aku memang jahat ken ?? aku tahu . lastly , aku nak cakap . jauh dalam hati aku nie , aku sayang kau sangatsangat . even aku tahu kau tak kan pecaye cakap perempuan macam aku nie . tapi , nie lha yang sebenar . aku tak kan pena lupa kan kau . kau memang sorang laki yang baekk . laki yang baekk hanye layak untok perempuan yang baekk jerr kan ?? :) aku bukan perempuan baekk . herm , okayy . iloveyou , bie ! i will always love you untill my last breath :'( i will always miss you untill my heartbeat stop :"( and i will always remembered you untill i died :"[ 'MOHD FARIDZUAN HAMID' =,=

Labels:



aishh . gamba aku lagi ? huhu . :)





HAHAHAHA ! tengok lha pic-pic kat atas tuhh , sengal kan ? :P time nie ambek gamba dekat jentayu @ bandar enstek . ngee :D . bersama dieorang . kawan sayang saya :) nadia and asmaa :) huhu . comell jerr diorang kan ? ambek gamba nie pakai henset si gilerr tuhh lha 'FITRI' huhuhu :P . NADIA and ASMAA kepunyaan aku 100% okayy ?? jangan try-try nak ambek mereka dari akuh ! =.= k baii . :)

Labels:



love this pic much :) hoho .
Friday, 2 September 2011
hoho . sajerr jerr nak tunjuk gamba gedikk nie dekat bloggie :) nghengeh :P tau lha tak comell pun . tapi , aku suke lha gamba nie . tak salah kan kalau suka gamba sendiri =,= bukan muka orang lain punn. muka aku jugak . kalau aku sendiri tak suka . sapew lagi yang nak suka , kan kan kan ?? hahaha :D .okayy . tuhh jerr nak tunjuk kat kau ! -,-k baii . hoho :P

Labels:





Older Post